Ufo Genspireerd Morphing Ruimte Voertuigtechnologie Onderzocht
06 augustus 2011 - De 'geheugenmetaal' deeltjes ontdekt bij de UFO-incident locatie in Roswell in 1947 was zowel karakteriseren door concepten en technische impuls voor hedendaagse's "Shape Memory Alloys" of "Morphing Metals" zoals Nitinol. De Roswell deeltjes werden onderzocht door Battelle Memorial Institute in de late jaren 1940 in het kader van een Wright-Patterson Air Force overeenkomst. Deze historische feiten werden opgezet in een jaar-lang (en toekomst), verkenning die is uitgebreid is in de tweede editie van het boek Witness to Roswell en die is aangepast, verbeterde en verdedigd in verschillende artikelen.

Op dit punt deze auteur onthult voor de eerste keer:- Opmerkelijk en het vertellen aandacht van NASA's in morphing materialen bestuderen en de reden waarom dit zo is- De US Air Force het standpunt van de Roswell-Nitinol Connection- De reden dat het geheugen metaal is de essenti"ele idee om het antwoord op zowel het Roswell incident en het hele UFO-raadsel- Aanvullende informatie in de ongelooflijke achtergrond, het belang en de "betekenis" van het geheugen metaal

Deze serie van UFO-onderzoek houdt zich aan te bieden weer extra records, getuigen en de specifieke feiten die de materie die een onbekende ambacht van onbekende oorsprong en is samengesteld uit voorheen onontdekte elementen vergemakkelijkt - gedaald naar de Aarde meer dan zes decennia geleden. Het controleert bovendien dat de dwingende zaak om te ontdekken wat het ambacht was gemaakt.

De erkende "co-uitvinder" van Nitinol vormgeheugen legering op de US Naval Labs (samen met Fred Wang) was William Buehler. In een offici"ele Oral History, Buehler klaagde dat na zijn ontdekking, was het de ruimtevaartorganisatie NASA, die apart bijgehouden Battelle voor het uitvoeren van verder onderzoek naar Nitinol.

En dit cre"eert een uitgebreide zin. Het geheugen metaal werd gedreven door de materialen van de techniek van de genoemde UFO ontdekt in Roswell. Dit geeft aan dat het materiaal moet gebruik zijn in de ruimtevaart. En zeker wel. Op dit moment NASA alleen wil gebruiken het materiaal in zijn meest innovatieve en zeer geavanceerde schip ooit gemaakt. En misschien meer verbazingwekkend, de herinnering metaal zelf kan het idee houden "Free Energy" en interstellaire aandrijving gebruik te maken van Nitinol een verbrandingsmotor. Modern onderzoek bevestigt dat Roswell het geheugen van metaal weer opgaat in de ruimte, de Outer Space, waaruit het vandaan kwam.

Dr. Anna McGowan, NASA's Program Director voor Morphing Materialen, verduidelijkt dat de focus moet worden gelegd op het bereik van mogelijke Shape Memory componenten zoals legeringen, polymeren en samengestelde constructies. Natuurlijk is de deeltjes uit de genoemde UFO in Roswell was bedoeld als "als zowel metaal als kunststof (polymeer)" door verschillende getuigen. McGowan gaat dan verder om te suggereren dat bepaalde rekening moet worden geplaatst om de intense kwesties van "verwerking en de fabricage" van dergelijke materialen.

Zestig vier jaar na het Roswell incident, zijn de Amerikaanse autoriteiten nog steeds problemen met de problematiek van de Nitinol en Shape Memory. Hoewel de ingenieurs en wetenschappers hebben uitgevoerd tal van onderzoek, hebben een aantal white papers en hebben diagrammed en micro-fotografeerde dergelijk materiaal voor jaren, de exacte onderdelen achter "materiaal dat zich onthoudt", zoals de welbekende UFO-technologie, heeft nog volledig begrepen.

NASA heeft een lange achtergrond van het uitvoeren van Materials Science and Engineering studies in de ruimte. Veel van die onderzoeken nog moeten worden ingedeeld. De gewichtloosheid en de zwaartekracht-vrije omgeving van de kosmische ruimte kunnen hebben blootgelegd aanwijzingen voor de "vreemde fabricage en verwerking", evenals informatie in precies hoe en waarom precies materiaal kan "morph".

Welk materiaal beter zou kunnen worden voor een interstellaire voertuig dat zou kunnen leveren zijn eigen stroombron, verbergen zich naar believen, functioneren in alle omstandigheden en in staat om zichzelf te herstellen wanneer vernietigd? Mogelijk is er "intelligent materiaal", waarvan de UFO is gemaakt kan worden gevormd, gebogen of getrokken uit, dat het kan klaar zijn om te transformeren, zodat voor de interstellaire reis.

Morphing is cruciaal voor kosmische vervoer. Het vaartuig is materiaal moet bij uitstek flexibel, transformeren en de herstructurering zich op de kristallijne en moleculair niveau-en het meest waarschijnlijk zelfs bij de inter-dimensionale fase net als wat mensen zich voorstellen van de UFO. Het kan zowel fysiek als paraphysical. Hoewel de opbouw zijn opgebouwd uit componenten en bestaan uit 'materiaal' - ze zijn ook 'amorf' en in een of andere manier moet tijd en ruimte te veranderen. Zodat het materiaal moet in staat zijn "te veranderen up" onmiddellijk en op wil. Het moet morph.bron: www.Latest-UFO-Sightings.net

Oorspronkelijke bericht in het Engels: Roswell metall Technology Explored